Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mannagrynet...


Mannagrynet

 

nykokt åminnelse

om morsans

närande omsorg




Fri vers av Jer
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 10:22



Bookmark and Share


  Laijza
Älskar titeln.
2007-12-13

  lodjuret/seglare VIP
ja jo jaaaa närhet trygghet litenhet storhet värme glädje
2007-08-19

  Jessica Ebbesson
Mannagryn påminner om min barndom..och om mors omsorg..
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer