Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välvilja i morgondimma

Ingen kommer att få veta
att jag en tidig morgon gick till din port
Stod på ditt trappsteg och kramade ett låst handtag
Jag ville ge innan du vaknat
Under den tid du sov med öppen mun
och sedan försiktigt gå ut i gryningen med en känsla av rymd


Istället gick jag med en välvilja
som jag inte kunde göra något av
och en enfald jag inte ville veta av

Jag fann mig själv skratta i morgondimman åt mitt nycker

Nej, ingen kommer få veta
att jag den morgonen andades på din port
Missade min tunnelbana med en minut
och fick femton att vänta
och allt detta medan du sov med öppen mun




Fri vers av Ryan
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 00:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Verkligen en vacker dikt som berör...man kan nästan se dig framför sig
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ryan
Ryan