Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar torsdagmorgon

Vi ligger som utslagna världsmästare
inbäddade i vita lakan
som andas försiktigt och stilla
på våra nakna kroppar
Känner värmen som strålar från din kropp
jag tittar på dig och du ler
för du vet att jag tittar på dig
och du vet hur jag tittar på dig
Det finns inget förläget här
Nej, ordet existerar inte ens
inte här och inte nu
Det vita taket är högre än vanligt
det är torsdag morgon och tydligen sommar










Fri vers av Ryan
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-11-23 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ryan
Ryan