Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ojämn stig



När solen bröt igenom
det mörka grå
fick jag sällskap
av min egen skugga
och ett muntert blänk
från pölen
på min ojämna stig




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-08-30 12:10



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Skarpt gjort! Strålande /mia marcus
2006-09-07

  britt-marie VIP
Så perfekt, så bra formulerat!
Precis så blir det ju!! Då solen
bryter genom det mörka grå!!
B-M
2006-08-30

  Anders P VIP
vittnar om en anspråkslös och sorgfri inställning till livet. Konsten att leva i stunden. Fint.
2006-08-30

  Fredrik Stillesjö
Jag gillar den här, Hildegun! Fin och poetisk vinkling med skuggan och pölens spegel. Hälsar vännen Fredrik
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors