Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är något jag sparat för att jag gillar det.


punkter

oh duvet, det är inte mitt fel att jag stirrar
jag ska förevigt gå runt i min svartvita vintermössa

anarkister på stan dom
skriker
KROSSA!

krossa mitt hjärta
igen och igen




Övriga genrer av Paraply
Läst 691 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-30 19:27



Bookmark and Share


  thyme
love this.
2008-01-11

  jaghetersara
du är så bra
2007-10-30

    ingvar VIP
\"Jag ska förevigt gå runt i min svartvita vintermössa\". En sådan mening kan ge tusen associationer! Behöver jag, än en gång, säga att Du skriver bra. Nej!
Ingvar
2007-08-15

  jaghetersara
den var bra och speciell.
speciellt \"anarkister på stan.
dom skriker KROSSA!\"
den var
kärlekig och
ledsen.
jättebra hannah.
men vad menas med punkter?
jag tycker som fannen, att
det är mitt fel, inte ditt.
puss
2007-04-02

  verkligen
men har jag inte kommenterat denna

riktigt jävla bra!
så kort och enkel
och så anarkisterna
som älskar att vara emot
fast dom inte vet vad dom vill
och krossa
och du vet väl inte heller vad du vill
och därför krossar dom dig
och jag svamlar bara
men den här väckte tankar

puss
2006-11-26

    majbarn
egentligen brukar jag bara tycka att bump och livet får skriva om kärlek.
jag tycker faktiskt nu att du också borde skriva jättemycket om kärlek. åh, nu måste jag bara lägga till dig som skrivarvän. krussam!
2006-10-17

  Samndra
"Krossa mitt hjärta, igen och igen" mhm...ja lovar :P fint skrivet //san
2006-09-03

  fannen
suveränt som vanligt. gillar det med mössan. det där men punkter fatta jag inte. men det är nog mer mitt fel än ditt
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Paraply
Paraply