Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar min hall

har du nånsin sett
min far
röka ut det sista
av ciggen
under regnet
där molnen sakta tar
plats i hans kalla mun och
jag vill dansa
och sjunga
jag provade nästan alla mina trosor
då trots att
jag inte ska visa
dom för
någon
den mobila luften
viskade detta i mitt öra




Fri vers av Paraply
Läst 858 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-04 23:31



Bookmark and Share


    smuts
jag tycker om ditt sätt att skriva. det känns stökigt på ett charmigt sätt. du är duktig.
2007-09-02

    ingvar VIP
Vilken underfundig text! Molnen ersätter faderns rök \"i hans kalla mun\" och stunden inger en stor lycka: \"jag vill dansa och sjunga\" och jag provade...
Härligt, ungt skutt i luften av en 14-åring!
Ingvar
2007-08-13

  jaghetersara
det första stycket är bäst. härligt.
det är fint när det är lite taggigt också.
jag gillart! är du hemma?
2007-08-05

    Nudelslabb
väldigt chic, slick och lite bob hansson


väldigt paraplyig och det är bra för då skyddar den mot regnet.






fast jag gillar regn.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Paraply
Paraply