Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber dig inte, Jag tillber dig

På med strumporna och
Ner med byxorna
så ska vi hinna med något där emellan
Det handlar inte så mycket om kärleken
i sig mer en rytmik när
solen gått ner
och jag har aldrig sagt och kommer
aldrig att säga att jag
älskar dig För
dagen kommer tillbaka med sin
behärskning Men tills dess duger
dina händer.

Jag vill inte ha dig jag
Vill inte ha dig jag vill
Inte ha dig jag vill inte
Ha dig
Snälla låt mig inte be dig igen.




Fri vers av fannen
Läst 878 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-05 18:25



Bookmark and Share


  jaghetersara
formen är bra. och orden.
2010-08-18

  Paraply
jaha ikväll gick det upp för mig att detta är det bästa du har skrivit och att du är en av mina favoritförfattare ska vi ge ut en diktsamling?
2008-05-25

    Nudelslabb
viskningen i slutet var bäst.
2007-09-12

    ivre_de_vie
suverän.

mvh/i
2007-09-07

  Freya
ehm.. föresten, förlåt att jag är så jävla trist. men idag kan inget sudda ut min tristhet.
2007-09-06

  Freya
oh
2007-09-06

  Paraply
bajs. jag suger på kommentarer. jag är trött. jag vill kramas med fannen. men du är skitbra. puss.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum