Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2/4


Mina dalmatinungar får inga barn

TVn är full av supermodeller,
hundvalpsögon och supermodeller med hundvalpsögon.
Det är ingen som är vacker i zebrarandigt och turkost. Inte nykter i alla fall. Inte på onsdagar i alla fall.
När mamma och pappa gått och lagt sig runkar alla som vågar

Mina örhängen kommer från Italien.




Fri vers av fannen
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-05 16:13



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
tuff!
2008-02-15

  Paraply
hey grr. jag gillar att du vågar. fast runka skulle jag inte koppla till våga ioförsig. antingen känner man väl för det eller så inte. haha. jag vet ju eh inte. men de flesta gillar nog att man skriver om sånt. det blir tufft och så. men alla som sagt vågar ju inte. du vågar.
avslutningen är snygg och len för itaLIEN. så det gillar jag. i kontrast till nästa sista meningen, du vet.
och jag skriver kritisk kommentar för första gången på massa veckor. för att inte tala om månader. så bli inte sur för att den är lite knarrig.
2007-04-12

    majbarn
hey
det var alldeles för längesen du publicerade nåt här. äsh, du vet att jag kärlekar allt du skriver. eh,. och jag har inget att skriva här egentligen. jag älskar fannen.
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum