Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är en del av något jättestort som håller på att växa fram i min dator.


sänglampa

nu är klockan typ kvart
över ett
på natten då.
jag tänker verkligen
att jag är tjock
på dagen
eh,
jag är listig!
såhär på
kvällen
står jag och speglar mej
och i trosor och
bh
är jag vackrast
in the world
godnatt




Fri vers av Paraply
Läst 835 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-14 18:47



Bookmark and Share


  Regular
hmm får testa detta ;-)
2008-08-05

  guld
hoppas det växer än mer än det redan gjort för jag tycker om det.
2008-05-25

    lillapoeten
du är fasiken begåvad så in i norden!
2008-03-22

    Detvaraldrigjag
aa vi är alla vackrast på natten i trosor och i bh..bra skrivet :)
2007-08-15

    ingvar VIP
Skönt med någon som kan se sig själv så positivt och glädjefullt!
Fortsätt med det.
Ingvar
2007-08-13

  cogitoergosum
jag är också allra vackrast i bh och trosor. great!
2007-08-04

    Nudelslabb
jag älskar dina dikter.


jag bara gör det.
2007-08-04

  fannen
I love godnatt
2007-07-22

    knutte
jätte fin jag ser fram emot resten
2007-07-21

  Freya
del till en novell? eller längre än en novell?
eller hur menar du med något jättestort som håller på att växa fram i din dator?
jag tycker om det här.
det gör jag
jag gillar sånna h\'r radbyten, som på nåt sätt får olika betydelser för varje gång man läser.
det gillar jag
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Paraply
Paraply