Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010


det är du som

kommer vacklandes

emot mig och det

regnar och vi håller oss

i handen

ditt paraply är

mindre än vi

jag får några

himladroppar på näsan





du har döpt

mig för länge sedan

jag känner det för

din hand passar

runt mitt huvud mer

än de andra





himlen smakar

liknande det känner vi

när vi slickar på den





jag behöver inte

undra längre varför

du aldrig fanns som

glasssmak

på sommaren









Fri vers av Paraply
Läst 748 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-22 18:56



Bookmark and Share


  edvin medvind
Fint du skriver.
2008-07-08

    lillapoeten
Alltså.
Jag kan inte låta bli att kommentera igen.
Har insett att texten är värd en finare kommentar
än \"Bra skrivet!\" (jag skäms, ush ush ush)

Du är min idol. Makalösa människa.
2008-05-04

  fröken
åh Hannah, du är så bra! Lite smått genialisk sådär

\"du har döpt

mig för länge sedan\"

Jag längtar efter min källare. puss
2008-03-29

    majbarn
åh vad glad jag blev när jag såg att paraply laddat upp, helt nostalgisk blev jag!

och bra dikt också, ja.
2008-03-24

  jaghetersara
jag gillar det här
orkar bara inte skriva nåt vettigt
gillar formen
2008-03-23

  verkligen
ibland kan det vara en fördel att inte veta vad det är man läser om. ibland inte. om vi hade stannat på plastkusinstadiet så tror jag att jag hade tyckt att detta var en ganska medioker text. men från insidan får allt en annan glans. ord som kan tyckas vara banala får en betydlese som ger mig \"oj\" stämplat i pannan. jag hoppas du förstår att jag tycker att det är en fördel att vara en halv del av oss när jag läser detta. sen så verkar ju de som kommenterat också tycka om den, så medioker var inte det jag menade. men du vet om man förstärker är det lättare att få fram sitt budskap.

se uppskattningen jag känner för det är du värd.
vi ses imorgon.

\"det fanns stunder då de var säkra på att de sju åren var sju dagar\"
2008-03-23

    söötsnö
slutet är klockrent!
2008-03-22

    lillapoeten
bra skrivet!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Paraply
Paraply