Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi kan resa

jag skriver min poesi
bakochfram så egentligen är detta slutet
men hallå
självklart mår jag illa
åt allt som har att göra med detta som du utvecklats till
i mitt huvuvd för jag kan
inte drömma ordentligt såhär om
mörka tält och söta munnar nu
möt mej runt
och på andra sidan husknuten
uh lala
man somnar
man drömmer inget




Fri vers av Paraply
Läst 1237 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-12 23:49



Bookmark and Share


    Pistence
Nej, inte poetry slam. Jag har gjort det en gång och hela grejen med poesin rinner ner i avloppsbrunnarna utanför därför att... Jag har bara svårt att tro att man skulle kunna tävla, och betygsätta, vad folk skriver.
2008-08-01

  fröken
Hannah.
Jag typ tvingar dig att våga ställa upp i poetryslam.
2008-03-13

  jaghetersara
jag har på väggen
2007-12-28

    inmeddiginålsögatkamel
*ler*
Slutet är lika fint som första snön
<3
2007-11-11

  Natalie VIP
Whahaw, snyggit värre ^^
2007-09-09

    Fantasioffer
Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva!
2007-09-09

  Stensamlaren
me like
2007-09-06

  jaghetersara
grattis till stjärnan. jag ska nog skriva ut.
2007-08-30

    Umbrella
jag diggar sättet du skriver på, dikten är så lätt att förstå men ändå uhlala va bra ! ;) måste kommentera att du har ett fint användarnamn :P
2007-08-29

  andreawolf
typ värsta bästa idén ju.
poetiskt (L)
2007-08-27

  misa
Oh.. Den går att läsa åt båda hållen :)
2007-08-27

    Nudelslabb
som en rosa hårtofs
det går bara runt

är du också blåsippslessen idag?
2007-08-18

  thyme
ohh, vilken underbar dikt! kärleek!
2007-08-16

  jaghetersara
du är så jävla smart! du är min idol.
\"jag skriver min poesi
bakochfram så egentligen är detta slutet
men hallå
självklart mår jag illa\"
är så bra. smarta smarta du.
dina senatste publicerade texter
har varit så här korta och rappa.
det är bra. men. det kan bli lite tråkigt
i längden. (säger jag som skriver exakt
lika långa texter). jajajaja. du är bra.
heja
2007-08-14

  verkligen
inspiration skapar inte orginallitet
men detta är det bästa du skrivit i poesiform
det är en stor känga i mitt ansikte och tankarnas destruktivitet

/bob ax
2007-08-14

  livet
oh, jag däremot älskar slutet! det här är riktigt riktigt bra. puss!
2007-08-13

  Freya
hej
jag älskar början.
och ditt språk
slutet fattar jag inte
men det spelar ingen roll
2007-08-13

    knutte
fin
fyndig början
2007-08-13

    knutte
fin
fyndig början
2007-08-13

    knutte
fin
fyndig början
2007-08-13

  fannen
jag tycker denna ar lite smarolig
2007-08-13

    ingvar VIP
Originell inledning: \"Jag skriver min poesi bakochfram så egentligen är detta slutet\". Intressant tanke, något att försöka sig på? Bra.
Ingvar
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Paraply
Paraply