Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig!

Saknad...
Ditt leende, ditt skratt, dina ögon, ditt hår,
din hand runt min. Allt av dig finns kvar.
Men inte här. Bara i mitt minne finns du kvar. Saknar dig så.
Alla dagar och nätter vi var tillsammans.
Hela du. Allt gör ont när jag tänker på det.
Vet att om du var kvar skulle du le, titta på mig, sucka nöjt och krama om mig.
Jag hoppas du inte vet vilken smärta du
orsakar mig. Jag vill inte du ska veta.
Det jag vill du ska veta är att jag aldrig
kommer glömma dig.
Hur jag än slutar mina dagar kommer min
sista tanke att vara om dig, den dagen på
stranden, solen gick ner i havet.
Vi höll varandras händer och såg varann
i ögonen, där solnedgången speglades.
Vi sa att vi alltid skulle vara tillsammans
Och det är vi snart...
Jag kommer till dig nu.




Fri vers av Jeeennifer
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-08-30 20:12



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en saknad av en som du har älskat
grät nästan tårar av denna text
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer