Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur hunde det bli så här???


Hur???

Jag hatar dig
jag hatar dina ord
och dina blickar
jag hatar dina fingrar i mitt hår
och dina händer mot min kind
jag hatar dina läppar mot mina
och dina armar runt mig
jag hatar dig
så bara försvinn
försvinn ur mitt liv




Fri vers av Jeeennifer
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-09-22 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer