Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Hon är sen till den sista
bussen, nu måste hon
gå hem, genom skogen.
Hon lämnar den trygga och
upplysta busshållsplatsen
och går mot mörkret.
hon ser inte skuggan
som följer efter. Hon har
precis kommit in i mörkret
innan skuggan anfaller henne.
Hon vill skrika, hon vill sparka, slå.
Hon vill till bussen, men det
ända hon kommer till är ett
oändligt mörker...




Prosa (Novell) av Jeeennifer
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer