Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar diig min solstråle(L)


Älskar Diig!

Jag älskar dig min solstråle.
Du för mig dit ingen annan har varit,
jag är glad att du och jag har varit där tillsammans.
Du sprider värme där du går, blommorna slår ut efter dig. Om jag tappar bort dig så följer jag stigen av blommor.
Jag älskar dig och du är mitt allt




Fri vers av Jeeennifer
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-11-29 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer