Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek

Jag hatar dig
Jag älskar dig
så det tar ont
Din röst
Ditt leende
Dina ljuva ögon
Att vara utan dig
känns inte längre möjligt
jag hatar dig
för jag behöver dig
jag hatar dig
för du är snäll och rar
och jag är elak och dum
jag hatar dig
för du står ut med mina fel
och jag blir galen på dina
Jag hatar dig
för du är en bättre människa än mig

och ändå...
Jag älskar dig mer
mer än jag trodde möjligt...




Fri vers av Jeeennifer
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-09-22 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer