Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte hur jag ska beskriva diig??


Älskade prins

Dina djupa ögon, din underbara mun
När dina läppar mötte mina gjorde du mig stum
Blev fylld av värme och ett bubblande skratt
DU är mina drömmar i tusen och en natt
En tid var jag vilsen i ett oändligt hav
Men plötsligt sträckte Du fram en ledande stav
Du tog mig till en främmande strand
Ett magist paradis i Kärlekens Land




Fri vers av Jeeennifer
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-11-29 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer