Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpsvarta minnen


Kudden du låg på
doftar ej längre ditt hår

Vingklippt soffminne




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-09-01 09:43



Bookmark and Share


  Smultris
Jamen detta var bättre en versionen innan:)
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet