Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag samlar också tystnad



Lyssnar jag riktigt noga
erfar jag dina ord
som komna ur djupet

av själva källan

om jag stannar upp
ser jag dig
som kommen ur mig

likt vågor mot
gemensam strand




Fri vers av Rachel Roth
Läst 1147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-01 11:43



Bookmark and Share


  rebecca d
mycket vacker!!
2006-09-04

    Mejja
UNDERBAR! Starkt tar den mig med!
2006-09-02

    afrika
mycket lockande titel. en femma för den!
2006-09-02

  _Mian_
Helt underbart skrivet om flödet som finns inom oss och kan fångas upp och flyta samman, om vi stillar oss och LYSSNAR. Inte bara till det verbala.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth