Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordpuzzel av undran


brak feber

 

brak feber
bakom
stilla undran
vilket var?

 

det riktiga

 

brak feber
för mig
fanfar
det var

 

det osanna

 

feber, feber
varande
upplyst
är

 

det är




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-09-01 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP