Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaskar sommarens sista guld


Vid brofästet


Jag trivs vid vattnet
Diar augustis sista
utspädda värme

Strax under himlen
mellan två skilda allvar
kör leksaksbilar

Vid flodmynningen
En halvstor by seglar ut -
Nu redan en prick

Här ser ni en al -
allvarligt undflyr hon allt
som drar upp och bort




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-01 14:32



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så himla fint:)

"Här ser ni en al -
allvarligt undflyr hon allt
som drar upp och bort"
2006-09-04

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fina haikuer! Gillar särskilt den första.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP