Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrar mig

Skulle inte tagit ut något i förskott, fattar inte varifrån alla lovord kommer
Alla frågar o ja svarar jättebra, otroligt, underbart, men varför ljuger jag?
Jag ångrar mig, skulle aldrig ha börjat prata ås bra om det
Nu är de försent




Fri vers av Fairy
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:36



Bookmark and Share


  Amy (F)
Nej, där har du fel.
Ingenting är försent, men det man ställt till med kan vara jobbigt att lösa. Men det går, så säg aldrig.. att de är försent. Håll hoppet i liv ;)
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fairy