Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Evigt tacksam
Ni finns där,
ni fanns där
Ni uppfostrade mig
till den jag är
Så tacksam,
för allt ni gjort
och för allt ni kommer att göra
Jag är tacksam för att jag
har haft just er som föräldrar
För att ni brytt er
för att ni älskar mig,
respekterar mig,
låtit mig testa mina vingar
för att ni uppmuntrat mig,
tröstat mig
Evigt tacksam




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-01 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl