Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego-girl

Jag ska ge dig en pungspark
så hård att du hamnar
långt bort från mig
Och när du är iväg kickad
och ser på mig
och stammar fram att
jag är så jävla söt
en gång till

ska jag rikta mina stora ögon mot dig
och de skjuter blixtar och atomer då
och du står på knä och bara tigger och ber

men hey man

jag kan inte stoppa flödet
det ända jag försöker stoppa är dig
för jag gillar inte
att du kryper under mitt skinn
och flåsar mig i nacken

för jag är en ego-girl
och jag dansar bara med mig själv

och du
när du ligger där på knä
be mig bara då

för jag är inte alltid såhär
pungspark i skrevet




Fri vers av mariann
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-01 22:59



Bookmark and Share


  Матрёшa
haha härlig attityd o styrka i denna text! Jag inandas orden o tar dem till mig!
2008-01-11

  stefan lakritskastaren
Jag tycker att den här dikten är elak. Varför vill du sparka honom på pungen? Om man säger att någon är söt så är man ju snäll. Varför vill du skjuta blixtar på honom om han är snäll? Hur kan man krypa under skinnet på någon och samtidigt flåsa den i nacken? Det är ju helt omöjligt. Det där förstår jag inte och jag tycker inte om saker jag inte kan förstå. Annars tycker jag att den var bra. Jag tycker att titeln passar bra.
Du är jättefin på din bild. Blir du arg om jag sägger så till dig?
Kram, kram
/S
2007-01-18

  Ezo
haha
good =)
2006-09-06

  loren
pungsparkar är bra för att vakna upp :)
2006-09-04

    Oprofessionell
Haha så himla bäst :)
2006-09-03

  Dilsewat
Wow, temeperament :) Go go go!
Vackert! Man ger sig inte på en kvinnas revir utan tillåtelse :)
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann