Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begravda synder mera sång o glädjande


En festprisses glada lag

Begrav dina synder i andra synder så glöms alla dumheter enkelt bort.




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-09-02 12:42



Bookmark and Share


  Cris
*skratt*
oj... nu gick nysningarna över..
tänkte bara lite syndigt..!
Bra!
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX