Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirrad


Ensamhet

Likt en hungrig tiger
klöser du

Ärren bildas
åren går

Ingen kan glömma
än mindre jag





Fri vers av Christian_H
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-09-02 19:48



Bookmark and Share


    Erika H
att stå och ta emot
såras om och om igen
ärren må blekna
men det försvinner aldrig helt
vackert skrivet
erika
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H