Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer så lätt

Följ med mig in i min resa
Ta del av min glädje

Känner du harmonin
Visst har vi roligt!

Vadå känns det konstigt nu?
Lockar det inte längre

Försök lite till
Nej, gå inte din väg




Fri vers av Christian_H
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-09-02 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H