Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke bara


vågar jag tänka tanken
att du tänker tanken att tänka dig tänka tanken på att
vid tillfälle bjuda upp mig tro






Fri vers av AektaBlond
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-09-02 20:29



Bookmark and Share


  Emanuel H
jadå. =)
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond