Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter boye

låt mig vaggas till sömns
i min lilla själs nyfikenhet

låt mig se allt med stora ögon
njuta av varenda sten

låt mig ge upp i din sträva famn
och sköljas med av livet



låt mig leva igen




Fri vers av petter orell
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-07-23 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petter orell