Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd

instängd av dörrar som man kan se igenom

små nyckelhål och jag har alla nycklar

skjuter på det låsta kalla

trycker mig emot

pressas ihop

vill skrika

skriker

någon annanstans

jag befinner mig inte här




Fri vers av petter orell
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-08-04 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petter orell