Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörk dag

de sagor som lyssnar på oss

när vi cycklar hemåt

och som skrivs i pannan i vårat svett

som rinner ner i våra fickor

sagor som vi hitta

Sagor som lyssnar på oss

även när vi inte hör dem

deras rop att vi kan
bara vi vet

de ropar och lyssnar och vilar

i våra fickor




Fri vers av petter orell
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-08-06 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petter orell