Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stad i sömn

höll en ciggarettfimp i handen idag och sade goddag

sedan slängde jag den i ån och följde sorgligt dess färd tills jag glömde den

Gatan höll mig i sin stenfamn

Höll mig fast en dröm om flykt, om frihet




Fri vers av petter orell
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petter orell