Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GlÖd

Solen skiner,
Glädjens miner,
Nu är du död!




Bunden vers (Haiku) av Sally
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-09-03 17:23



Bookmark and Share


    Camillaa
haha jasså ?
gillar den :D
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally