Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Andas solen skiner
knopparna brister
-- och alla vill gå ut

Andas isarna smälter
vattnet glittrar
-- och alla vill gå ut

Andas himmelen blänker
fåglarna kvittrar
-- och alla vill gå ut

Andas
-- det är vår




Fri vers av Sally
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-03-30 10:34



Bookmark and Share


  Zaldo
Den var fin:D
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally