Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dickt tillägnad min mamma på morsdag.


Älskar dig mamma

- Tro
Som biet känner till blomman,
trohet för att blomman ger den nektar.

- Hopp
Som fågeln i buren känner till morgondagen,
hopp för en bättre framtid.

- Kärlek
Som barnet känner till sin moder,
kärlek för att modern låtit den födas.




Fri vers av Sally
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-09-04 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally