Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart har det gått tio år.


Tio år!


Legobilsstädning
Drömmar om att han faller
Kalsongresårskras




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-09-04 13:38



Bookmark and Share


    Gibbon
Inte så förtjust i Haiku vanligtvis. Men den här fick jag så klara bilder till. Det är ju så det är att vara 10.
Konkret och måntydigt!
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP