Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OTRO

Jag gick i gryningen då det sista mörkret dog bort.
Du låg kvar med drömmar i sömn så djup.
Mitt samvete knackade skadeglatt på axeln, pinan större än glädjen.
Jag vill och inte men kan inte sluta.
Gläd den ena svik den andra.
Jag förtjänar ensamhet.
Glöm bort mig, er falska djävul.
Somna lyckliga.
Farväl.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 238 gånger
Publicerad 2004-11-12 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg