Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lik

Lik är inte farliga.

De är bara människor som är äldre än när de dog.




Övriga genrer av tjort
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-09-07 14:49



Bookmark and Share


  Fiiipe
Åh! Jättehäftig, jag gillar den verkligen! Den får en att börja tänka :)
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

tjort
tjort