Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har inga vänner men jag ler ändå

-

-
.
.
Tack för att du skrämde skiten ur mig
och lärde mig att kärlek är värdelös.
(Hur ska jag någonsin kunna älska igen?)
.

Solen skiner
och jag har inga vänner
men jag ler ändå.
För känslor är illusioner
och vänner är förtäckta fiender.

.
(Ni vet, 
man kan beställa personbevis
från Skatteverket.
Jag beställer sådana
Bevis på att jag existerar
bara för att se
om det verkligen är sant.)

För ibland betyder 
"15 MISSADE SAMTAL" 
bara ännu en avbokad tid
och att inte ens mamma
orkar oroa sig längre.




Fri vers av tjort
Läst 643 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-13 23:16



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra akriftat
2009-07-31

  Sadhistory
Otroligt bra skrivet. Blev verkligen helt fångad av dina ord.
2008-08-26

  isidore
Tycker att du skriver äckligt bra
2008-05-21

  Il poeta della luna
Stora känslor -
känsla(!)
- förmedlas kraftfullt och
ombarmhärtigt i dessa rader

Ärligt så fastnar jag inte direkt -
eller jag fastnar för orden, alla(!)
- men det är först från stycke två som känslan kommer med expresståget, men den räcker och blir över!
Consensus; en stark text som jag fastnar för,
och berörs av!
Speciellt då kanske för det avslutande stycket; som ett känslomässigt slag i magen .
Tack(!)

Patrik *Blondie*
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

tjort
tjort