Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något som heter lycka.

Det finns ett hjärta
i min kropp
som pulserar och bultar.
För alla
för ingen.

Livets pump.

Jag stänger av musiken
för nu vill jag,
äntligen,
höra mina egna andetag.
Jag vill känna att jag lever.

Älska livet.




Fri vers (Fri form) av tjort
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-24 00:33



Bookmark and Share


  Nicklasb
Hej min vän! Trevligt att läsa av dig igen! Bra skrivit!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

tjort
tjort