Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland längtar jag efter att livet ska börja

I nyhöst och kallvind
sitter jag och längtar bort
bort till solen
till hoppet

en längtan som ingen resa kan släcka
en törst
efter något oidentifierat

nya mål och strider
förtroendesamtal och kvällsgråt
Sturm und Drang, javisst
jag vill ju bara leva

och nog kan jag om jag vill
jag kan också tala smart
och engagera mig i valet
jag kan göra mig söt
anstränga mig

jag kan vara rysligt underbar
om du bara jobbar lite med fantasin

jag vill ju bara leva
på ett annat sätt än vad jag gör nu




Fri vers av Mahogny
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-09-08 14:11



Bookmark and Share


    Camillaa
Otroligt levande, med alla beskrivningar!!
mycket bra jobb!!
/ C *
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mahogny