Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbiten

När du satte nyckeln i min dörr
Naken trött och rädd
Du, vred,  av energi

Där du, vackert klev in som förr
God selektiv beredd 
Ledande du for förbi

Förslag av den plats
Dig var given




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-09-08 17:48



Bookmark and Share


  Fredric
bravo.. jag gillar.. även om du är vreden.. ;-)
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön