Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon...

Tystnaden då dag
övergår i natt.

Svart och mörkerlagt.
Ensamt och övergivet,
kallt och fult.

Då kommer de lilla pipet
på mobilen.

Jag öppnar brevet
där står:

Sov sött i morgon
är en ny dag
Kram ...

Någon tänker
på mig, så
underbart vackert.




Övriga genrer av Idun 1
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-11-13 22:32



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
är det härligt när ngn visar att de tänker på en...helt utan anledning
2004-11-18

  Anna H
Visst är dte underbart med såna små SMS. Då kan man sova gott... :)
2004-11-14

  Markattan
Härligt! Visst kan ett litet sms göra stor skillnad när man känner sig som ensammast i nattmörkret.
2004-11-13

  Manal
Kan bara hålla med. =)
2004-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1