Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack än en gång


Till Fredric II

Där du står och trycker i din skrämda vrå
Skämd och ensam, så som få
Alltid nära dig
Minns jag långa nätter
De vi led du med mig
Jag i själ med dig
Kanske drömmen min förätter
Vad komma sker
I den vrå där din skugga
Når mig och ser
Den sten jag hugga
I nattens ljudfulla klang
För morgonens änglalika
blomsterarrangemang




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-09-09 00:33



Bookmark and Share


  Fredric
Royale!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön