Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för krubbet vännen.


Till Fredric III

Av rätt ska komma små
Förunnat vissa

Dessa vissa veta allt för få
Att inget missa

Förätt
Varmrätt
Efterätt

Tills magen mättad
Och glädjen förgylld

Kärleken given lättad
Törsten släkt o fylld

Tack!




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 01:02



Bookmark and Share


  Laijza
Fina små kärleksdikter till Freddie-boy:)
2007-08-23

  Fredric
Klass på dina dikter i afton broder!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön