Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkningen av denna text är upp till var och en. För mig handlar den om min längtan tillbaka till den tiden då man var så ivrig att sträva framåt.


Nostalgi

Jag vill ta en tripp tillbaka
känna nostalgin viska i mitt öra
och likt ljudet av sagolika toner
tillfredställa min själ

Hitta tillbaka till det
som fört mig hit
det som fått mig att bli den jag är
och finna det som gjort mig

Jag vill se allt om igen
se dimman klä den nakna naturen
och bli ett skydd mot den hårda omvärlden
se älvorna dansa till månskenets melodi
och nynna bitterljuvt om den försvunna tiden

där vill jag existera och bara finnas till
Och genom strävan och längtan
göra allt jag mäktar
för att få leva här och nu.




Fri vers av epelkawka
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-09-09 10:29



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Mm, att vara på väg men ändå med blicken över axeln. Det är så härligt att hänge sig åt drömmar om framtiden, jag förstår din längtan, mycket trevlig text. Bra rytm och ordval. Den här gillar jag!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka