Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för mig, Varberg. Nu ska jag hem till storstaden och få lite nattro...


Varberg revisited


(Vandrarhemmet)


Hejdar impulsen
att gnugga sju vaxdukar

Omaka stolar

*

(Fästningen)

Dinosaurien
ligger och skymmer sikten
Han vet sitt värde!

*

(Natt till lördag)

Vrålande rovdjur
snor runt mellan mätta hus
i raggarbilsnatt

*

(Vad ska vi rösta på?)

Rösta på havet!
Lägger sig alltid längst ned,
svalkar och smeker






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-09-09 17:00



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Åh! Kul att du skriver om Varberg. Jag gillar dina haikus. :)
2006-09-17

  Mikael Lövkvist
Vilken kul, ovanlig, och inspirerande dikt. Mycket intressant och fängslande.
Mikael
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP