Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark


Jag är inte klen.
Jag är inte svag.
De måste finnas nån som jag.




Övriga genrer av Snöstjärnan
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 19:49



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Det finns många som du! Fast inte precis som du, förstås :)
Bra att du känner dig stark!

Härlig skön text! Jag gillar rimmet i den :)
2007-11-07

  Cris
Mycket bra... Alex...!

Känn styrkan.. det är bra
om man kan..
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan