Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först nu

Först nu förstår jag allt du någonsin sagt
Först nu förstår jag hur mycket ni alla egentligen har betytt för mig
Först nu förstår jag varför man ska leva i nuet
Först nu förstår jag hur mycket man egentligen behöver sina vänner
Först nu förstår jag att ingenting kommer att bli som förut
Först nu förstår jag att det inte finns något jag kan göra åt det
Först nu förstår jag vad deprission innebär
Först nu förstår jag varför vissa människor vill ta sina liv
Först nu förstår jag att allt var bättre förr

Först nu förstår jag att jag slösat bort alltför mycket av mitt liv på saker som inte betytt något
Först nu förstår jag hur mycket jag uppskattat allt som hänt
Först nu förstår jag hur det känns när man irrar omkring i ett stort jäkla tomrum, utan att veta vad man ska göra




Fri vers av Fairy
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-09-09 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy