Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vackra eliminationen

svarta bokstäver på ett vitt papper
grådassig trycksvärta
smuts

horisonten som försvinner
himlen som lyser vit
en kraft
en vilja
kontrollerat kaos
pulvriserad realitet

att skjuta upp svart
i en sjunkande arm
att förinta det vedervärdiga
förinta det förkastliga
att se dammet rinna av tavlan
tillbaka igen

allt är vitt






Fri vers av Stefan Vrees
Läst 621 gånger
Publicerad 2004-11-14 16:17



Bookmark and Share


  Christoffer Waye

2004-12-15

  eLDfÄngD
waaaaoooo
2004-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees